Ifølge politiets døgnrapport trådte den 28-årige ud på vejen umiddelbart foran en taxa, som blev ført af en 35-årig mand. Taxaen nåede ikke at undvige og ramte den 28-årige. Foto: Benita Marcussen/Ritzau Scanpix

Ung mand ramt af taxa: Nu er han død

22. dec 2019
En 28-årig mand blev ramt af aarhusiansk taxa natten til lørdag og døde ud på eftermiddagen.

På Randersvej i den nordlige del af Aarhus blev en 28-årig mand natten til lørdag påkørt af en hyrevogn med alvorlige kvæstelser til følge.

- Jeg kan oplyse, at han er afgået ved døden, lyder det søndag morgen fra Peter Hallstrøm, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Randersvej i Aarhus er en befærdet indfaldsvej til landets næststørste by, hvor der mellem de to kørebaner løber en letbane.

Det var fra letbaneområdet, at den 28-årige mand omkring klokken halv fire natten til lørdag forsøgte at krydse kørebanen, da han blev ramt.

Ifølge politiets døgnrapport trådte han ud på vejen umiddelbart foran hyrevognen, som blev ført af en 35-årig mand. Taxaen nåede ikke at undvige og ramte den 28-årige.

På ulykkesstedet modtog den kvæstede mand førstehjælp i form af hjertemassage og kunstigt åndedræt, inden han i kritisk tilstand blev bragt til hospitalet.

Her blev han senere på dagen erklæret død. De nærmeste pårørende er underrettet.

/ritzau/