Wozniacki skifter klub

12. sep 2008
Caroline Wozniacki, der har godt gang i tenniskarrieren, skifter nu klub.

Caroline Wozniacki skifter fra Lyngby til KB for at få bedre træningsmuligheder.

Den 18-årige danske tenniskomet, der netop er rykket op som nr. 17 i verden, begrunder sit klubskifte med, at hun med kort varsel kan få de bedst mulige træningsbetingelser, når hun er i Danmark.

"Jeg ved, at der altid vil være spillere på et vist niveau at sparre med. Det var der også i Lyngby, men de var tit væk. Her er feltet bredere, og jeg kender de fleste i klubben, hvor atmosfæren er super god," siger hun til B.T.

KB's cheftræner, den tidligere professionelle spiller Michael Mortensen, siger, at for KB er det afgørende vigtigt, at Caroline Wozniacki er en del af klubben og ind imellem vil give noget videre til de unge spillere.

"Tennismæssigt kan jeg ikke love så meget, men jeg vil stille op, når jeg har muligheden, og så kan jeg forhåbentlig være et forbillede for de unge i klubben. Jeg kan godt forestille mig at stille op til en to-tre af den slags arrangementer om året," siger Wozniacki.

Michael Mortensen mener også, at han selv kan hjælpe Wozniacki, når hun er i klubben og forbereder sig til kommende turneringer.

"Mange af mine kolleger fra ATP-touren er trænere i dag, så jeg har et stort netværk, og som kommentator for Eurosport gennem flere år, kender jeg også dagens topspillere," siger han.

/Newspaq/

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her