Voldelige diskoteksgæster går fri

24. jul 2008
Landets diskoteker mener, at politiet er blevet langsommere om at rykke ud efter politireformen.Det betyder, at voldelige gæster går fri.

Politireformen blev indført for halvandet år siden og skulle gøre politiet mere synligt og skabe større tryghed blandt borgerne.

Men ifølge landets diskoteker har reformen betydet, at politiet ikke er hurtige nok, når dørmændene ringer efter hjælp, skriver jp.dk. Derfor går de voldelige gæster fri, og personer med narko undgår straf. Flere gange er det sket, at politiet slet ikke er dukket op, og betjentene kan ikke spotte byens ballademagere som tidligere, da de ikke kender lokalmiljøet.

- Det betyder, at det bliver mindre trygt at gå i byen. Det er vi kede af, for det finder banditterne også ud af. Vi ønsker ikke, at politiet skal stå uden for døren i hele åbningstiden, men når vi står med en voldsmand eller finder stoffer på en gæst, har vi brug for politiets hjælp, siger Michael Schrøder, der er direktør for Nox Network til jp.dk. 

Nox Network er landets største netværk af diskoteker og har 52 medlemmer over hele landet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Rigspolitichef Torsten Hesselbjerg giver i en skriftlig meddelse til jp.dk svar på tiltale.

- Jeg opfordrer til, at man går i dialog med de enkelte kredse. Politiarbejde er en prioritering, og det kan godt være, at der er sket en ændring i prioriteringen efter reformen. Jeg har dog fuld tillid til, at man foretager en ordentlig prioritering rundt om i de enkelte kredse.

faktaboks