Efter mere end tres år er det slut med produktion af vinduer og døre hos Total Døre og Vinduer på Fiskeløkken i Munkebo. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix (modelfoto)

Firma går konkurs: "Ærgerligt for medarbejderne"

11. feb 2020, 21:03
Der blev hentet øl og sodavand og lidt kage, da 20 ansatte blev fritstillet på fynsk virksomhed.

Ejer og direktør Morten Blomstrøm har begæret sin virksomhed Total Døre og Vinduer i Munkebo konkurs, skriver Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: Ny industrioverenskomst kan løse problemer med mindsteløn i byggeriet: 'Dem, der kommer til at betale, er alle skiderikkerne'

- Jeg synes, det er ærgerligt for medarbejderne og for virksomheden. Derfor ønsker jeg også, at alle medarbejderne kommer fornuftigt videre. Fordi det har været rigtig dygtige medarbejdere, hvoraf mange havde lang anciennitet, siger Morten Blomstrøm til avisen.

Morten Blomstrøm købte den over tres år gamle virksomhed så sent som i sommeren 2018, og nu er altså slut for ham og de 20 ansatte.

LÆS OGSÅ: Chok i kongehus: Nu kommer skilsmissen

Han orienterede medarbejderne om sin beslutning tirsdag 28. januar, hvor han kaldte dem sammen.

- Her blev de alle sammen orienteret og fritstillet. Vi havde sådan set en meget hyggelig formiddag, hvor nogle hentede øl og sodavand og lidt kage, og så fik alle snakket det godt igennem. Trods omstændighederne var det en positiv dag, fortæller Morten Blomstrøm til Fyens Stiftstidende.

Ifølge Morten Blomstrøm havde Total Døre og Vinduer ikke den nødvendige styrke i et hårdt og konkurrencepræget marked.

LÆS OGSÅ: Bubber genforenet med familien