Når gratis-perioden er overstået er den månedlige husleje mellem 11.000 og 13.700 kroner. Foto: Foto: Ejendomsselskabet Engparken Risskov

Vildt tilbud fra boligselskab: 0 kroner i husleje

8. sep 2019
Boligselskab i Risskov ved Aarhus vil have lejet nybyggede to, tre og fire-værelseslejligheder ud.

Lejlighederne i nybyggede Engparken i Risskov skal fyldes med beboere. Derfor har ejendomsselskabet taget et usædvanligt skridt.

LÆS OGSÅ: Kendt DF’er trækker i konens tøj i protest: ”Jeg vil ikke acceptere det”

De første tre måneder kan man bo der er gratis, oplyser Betina Dalskov, ejendomsadminstrator i boligselskabet til Lokalavisen Aarhus.

Det er således muligt at få sig en billig start i en to, tre eller fire-værelseslejlighed, mener ejendomsadminstratoren:

- Vi gør det muligt for unge mennesker uden opsparing at kunne leje dem, fordi vi tilbyder de første måneder med gratis husleje. Det kan også være, at man skal have solgt et hus, og så hjælper de tre måneders husleje, siger Betina Dalskov.

Men når de første tre måneder er overstået, bliver det hverdag med huslejer på mellem 11.000 og 13.700 kroner månedligt.

Engparken Risskov er nybygget og har stået færdig siden kort før sommerferien.

Der er i alt 59 lejligheder på adresserne Brassøvej og Borresøvej. Det er især fire-værelseslejlighed, som ejendomsselskabet forsøger at få afsat.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph lagt for had: "Hvordan kan man ansætte sådan et fjols?"