Sarah Grünewald ses her sammen med værtkollegaen i "Vild med dans" Christiane Schaumburg-Müller. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

TV2-stjerne afslører: Se min nye kæreste

15. jan 2020, 16:01
Sarah Grünewald, der er vært på det populære TV2-program 'Vild med dans', er ikke længere single.

"Vild med dans"-værten Sarah Grünewald bekræfter overfor Ekstra Baldet, at hun er i et nyt forhold. Den populære tv-vært blev sidste år skilt fra Rasmus Backhaus.

LÆS OGSÅ: Frederik og Mary har i årevis skjult økonomisk fidus

Hun har dog ikke yderligere kommentarer, og det er således uvist, hvem den udkårne er.

Ifølge Ekstra Bladet afslører Sarah Grünewald på Instagram, at hun er i et nyt forhold. Hun skriver "Status: In a relationship" og har delt et billede, hvor hun øjensynligt holder en mand i hånden.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus har sammen sønnen Luis og gik fra hinanden for knap et år siden. Efter bruddet fortsatte de med at bo under samme tag.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosendahl afslører: Sådan blev vi kærester

Den nu 35-årige model, tv-vært og skuespiller sagde marts, at beslutningen om skilsmissen "har været fin at tage", og at de "har det rigtig dejligt":

- Vi tager det hele i et roligt tempo og har ikke travlt. Sammen er vi en god familie, og det bliver vi ved med at være. Det er udgangspunktet. Vi har et dejligt og et stærkt venskab, og jeg er sikker på, at vi også er sjælevenner. Men det er bare ikke meningen, at vi skal være sammen som ægtepar.

Ifølge filmdatabasen Imdb er Sarah Grünewald i gang med indspilningerne til Søren Kragh-Jacobsens kommende film, "Lille sommerfugl". Her spiller hun sammen med blandt andre Jesper Christensen, Mia Lyhne og Jesper Ole Feit Andersen.

LÆS OGSÅ: Ansatte må ikke drikke sodavand: Risikerer fyreseddel