Jakob Fauerby og Silas Holst vinder finalen i 'Vild med dans' i efteråret 2019. Til næste år vil Silas Holst være med i Nykøbing Falster Revyen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

'Vild med dans'-stjerne afslører nyt job: "Det har altid været en af mine drømme"

8. jun, 11:18
Silas Holst medvirker i næste sommers udgave af Nykøbing Falster Revyen.

Han er bedst kendt for at lære kendisser trinene i vals og cha-cha-cha, men de senere år har den professionelle danser Silas Holst også kastet sig over andre udfordringer.

Og nu venter der så endnu en, når den 37-årige Vild med dans-veteran og tredobbelte vinder medvirker i næste års sæson af Nykøbing Falster Revyen.

Det afslører han på Instagram.

- Næste sommer kommer jeg til at køre en del på motorvejen sydpå. Jeg er nemlig så heldig, at jeg skal spille med i Nykøbing Falster Revyen 2021 sammen med et helt fantastisk hold.

- Det har altid været en af mine drømme at få lov til at spille med i lige præcis den revy - og nu sker det næste sommer, skriver Silas Holst på det sociale medie.

Foruden Silas Holst består det rutinerede revyhold af Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen og Mickey Pless.

Silas Holst har allerede erfaring fra revyscenen. Han har været danser på Cirkusrevyen, koreograf på Ganløse Revyen og tilbage i 2014 medvirkede han i Rottefælden, som gav ham talentprisen ved uddelingen af Revyernes Revy samme år.

Nykøbing Falster Revyen er en af landets største revyer målt på antallet af gæster og er flere gange blevet kåret som årets revy - senest i 2019.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/CBKlco-pDWr/

/ritzau/