Venstres Michael Aastrup Jensen skal skilles fra sin hustru Helene Maria Jensen. (Arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Venstre-profil skal skilles

20. apr 2020, 18:05
Efter 10 års ægteskab går Venstre-politikeren Michael Aastrup Jensen og hans kone fra hinanden.

Et velkendt ordsprog lyder, at intet varer evigt. Det gælder også for Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensens kærlighedsliv, da han skal skilles fra sin kone Helene Maria Jensen. 

Det skriver han i et opslag på det sociale medie Facebook. 

LÆS OGSÅ: Stor svindelsag - Tidligere bowlingcenter-ejer tiltalt

- Efter 10 gode år sammen, som har givet os to fantastiske børn, oplevelser og kærlighed, har Helene og jeg fundet ud af, at vi ikke længere nærer de samme dybe følelser for hinanden som før. Derfor har vi besluttet, at blive skilt, skriver politikeren i opslaget og tilføjer: 

- Jeg skriver det her på min Facebook side, da jeg synes det skal komme direkte fra mig. Kærlighed er en svær størrelse, og med to dejlige børn som vi begge elsker overalt på jorden, er vi blevet enige om, at vi er bedre forældre sammen, når vi er hver for sig.

Michael Aastrup Jensen slår dog fast, at han bliver boende i Randers, hvor han "har sit hjerte".

- Derfor håber jeg I respekterer vores beslutning. Det er ikke med stort vemod, men med en glæde over hvad vi sammen har skabt, og vi glæder os til fortsat at være gode forældre sammen for Philippa og Constantin, skriver han og tilføjer:

- Ærlige hilsner fra Michael. 

LÆS OGSÅ: Tv-kendis deler stor nyhed på Instagram