(Arkivfoto) Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Vanvittigt tilbud: Nordjysk par giver Tesla og møbler væk

8. nov 2019
Et par fra Nordjylland er desperate for at få solgt deres hus. Derfor har de taget alternative metoder i brug.

Ejendomsmæglere er gode til at gøre huse til salg så attraktive som muligt. Men et par fra Horne i Nordjylland har taget sagen i egen hånd. De forsøger selv at sælge deres villa på Facebook ved både at tilbyde deres Tesla og alle deres møbler med i prisen.

- Vi har haft huset til salg ved en mægler i Aalborg i en periode uden resultat - så nu prøver vi at sælge via sociale medier. Bilen og møblerne får man nu med til samme pris, siger Hulda Tindskard, der er husets ejer til Nordjyske.

LÆS OGSÅ: Linse i sorg - ”Du mangler virkelig”

Alene møblerne har en værdi af 200.000 kroner ”Så så du skal kun have dit tøj med”, skriver Hulda Tindskard på sin Facebook-profil.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Årsagen til slagtilbuddet er, at Hulda Tindskard, hendes mand og parrets tre børn flytter til Island, hvor Hulda Tindskard er født.

Villaen er sat til salg til 4,5 millioner kroner og kommer ud over Teslaen med indendørs pool og sauna samt knap 5000 m2 grund med udsigt.

LÆS OGSÅ: Jubler efter tv-krig - "Det vælter ind med kunder"

Parret lagde opslaget op torsdag, og der er ifølge Nordjyske allerede flere interesserede købere, der skal have en fremvisning.

📛📛Det vildeste tilbud📛📛 Vi vil prøve magten på social media i 14 dag! Hvor vi sætter drømmehuset til salg! 9850 Horne....

Slået op af Hulda TindskardTorsdag den 7. november 2019