20200913021538457_1000
Igennem fire sæsoner i Brøndby bankede Kamil Wilczek kasser ind på stribe og blev klubbens mest scorende nogensinde i Superligaen. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Vagt og politi passer på tidligere Brøndby-stjerne

13. sep 2020, 09:30
En sikkerhedsvagt følger Kamil Wilczek rundt på FCK's træningsanlæg, der også patruljeres af politiet.

FC Københavns nye angriber, den tidligere Brøndby-profil Kamil Wilczek, bliver fulgt af en sikkerhedsvagt, når han er på arbejde. Samtidig patruljerer politiet omkring FCK's træningsanlæg.

Det skriver B.T.

Københavns Politi har således fundet situationen omkring 32-årige Kamil Wilczek så alvorlig, at politiet har mødtes med polakken for at rådgive ham om hans sikkerhed.

Ifølge B.T.'s oplysninger har politiet blandt andet vejledt den tidligere Brøndby-anfører og nu FCK-spiller om, hvor han bør bosætte sig.

Kamil Wilczek bekræfter, at han har holdt møde med politiet.

Til B.T. fortæller han, at han er taknemmelig for, at politiet tager situationen alvorligt, og han erkender, at det er en "speciel" situation.

- Jeg har nogle sikkerhedsforanstaltninger, i tilfælde af at der skulle ske noget. Men det håber jeg ikke sker, for det gør intet godt for nogen. Det kan kun skade både den ene og anden side, siger han til avisen.

Han tilføjer, at han ikke har nogen problemer med at bevæge sig rundt ude i byen, og at han håber, at det fortsætter sådan.

Dog skulle han lige vænne sig til at have en vagt, der følger ham rundt på træningsanlægget, fortæller han.

- Men jeg går rundt i byen uden vagt. Og det har jeg det helt fint med. Jeg føler mig godt tilpas. Der har ikke været nogen problemer, og jeg er ikke bekymret. Jeg har snakket med nogle fans ude i byen, og det har foregået helt stille og roligt, siger han til B.T.

Gennem fire år spillede han for ærkerivalen Brøndby. Da han i januar forlod vestegnsklubben til fordel for tyrkiske Göztepe, takkede den suveræne superligatopscorer af med at sige, at Brøndby altid ville være i hans hjerte.

FCK tager hul på superligasæsonen søndag aften på udebane mod OB, hvor Wilczek altså kan få sin debut.

/ritzau/