Jan E. Jørgensen ses her sammen med Lars Løkke Rasmussen. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

V-profil sletter kritisk indlæg om Støjberg

20. sep 2019
Inger Støjberg er ikke enig med Jakob Ellemann-Jensen i, at der kan skabes en regering bestående af Venstre og Socialdemokratiet, mener Jan E. Jørgensen.

"En god ven i partiet" har fået Venstre-profilen og folketingsmedlemmet Jan E. Jørgensen til at slette et indlæg på Facebook.

LÆS OGSÅ: Kendt restaurant lukket: - Rotterne er under bygningen

Torsdag formiddag stillede Jan E. Jørgensen ifølge B.T. kritiske og konkrete spørgsmål på Facebook til Inger Støjberg.

Den gode ven i partiet blev "ked af", at der "debatteres eksternt i stedet for internt".

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- [..] og det har han ret i. Derfor forsøger jeg at reparere skaden ved at slette opslaget, siger Jan E. Jørgensen til B.T.

Lørdag skal der vælges ny formand og ny næstformand i Venstre. I kampen om næstformandposten er der lagt op til et valg mellem Ellen Trane Nørby og Inger Støjberg.

Jan E. Jørgensen lægger ikke skjul på, at hans stemme går til Ellen Trane Nørby.

Han er således ikke enig med Inger Støjberg, når hun i et debatindlæg i Berlingske blandt andet skriver: "Venstres mål må og skal være at genvinde regeringsmagten og gøre vores nye formand til statsminister. Det kan vi aldrig nogensinde gøre på socialdemokratiske og radikale mandater. Det kan vi kun gøre med resten af den borgerlige familie".

Det angreb Jan E. Jørgensen ved i sit indlæg på Facebook, at stille Inger Støjberg dette spørgsmål:

"Mener du dermed, at meldingen fra Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, i valgkampen om en SV-regering var forkert? I så fald er du uenig ikke bare med Lars Løkke Rasmussen og mig, men også med formandskandidaten Jakob Ellemann-Jensen".

Han spurgte også "Er Rasmus Paludan og Nye Borgerlige en del af familien?".

Venstres ekstraordinære landsmøde holdes lørdag i Hernings Kongrescenter. Jakob Ellemann-Jensen er umiddelbart den eneste, som har meldt sig som arvtager af posten som formand efter Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen deltager ikke i landsmødet i Herning.

LÆS OGSÅ: Ansatte flygter fra jobbet i jysk kommune: "Det er voldsomt"