Det tidligere byrådsmedlem for Venstre i Furesø Kommune, Nick Allentoft, er blevet idømt konkurskarantæne i to år af Sø- og Handelsretten, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Kendt kæde lod ansatte arbejde i 391 timer

Nick Allentoft gik i 2017 konkurs med Mediehuset Denoffentlige Aps. Ved konkursen var der ifølge Ekstra Bladet en gæld til skattevæsnet på over en halv million kroner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Der var ikke afregnet skat, moms eller arbejdsmarkedsbidrag.

Ifølge afgørelsen i Sø- og Handelsretten trak Nick Allentoft store beløb ud af selskabet i perioden op til konkursen.

Blandt andet blev der ifølge Ekstra Bladet overført omkring 50.000 kroner til online-kasinoet 888 og foretaget kontanthævninger på i alt 45.000 kroner.

Nick Allentoft ønsker ikke at kommentere detaljerne omkring konkursen, og siger til Ekstra Bladet, at han ikke er enig med Sø- og Handelsrettens afgørelse.

- Men det er, som det er. Jeg kan ikke rigtig sige noget, siger Nick Allentoft til avisen.

Han fortæller, at han ikke har betalt en regning på 75.000 kroner, som dækker statskassens udgifter i forbindelse med konkurskarantænen.

Ifølge Ekstra Bladet har Nick Allentoft været direktør i seks selskaber, som enten er under konkursbehandling eller er gået konkurs.

Han står også foran endnu en sag om konkurskarantæne. Kort tid inden konkursen med Mediehuset Denoffentlige Aps overførte han selskabets aktiviteter til et nyt selskab, Allentoft Holding, som også var ejet og drevet af Nick Allentoft selv.

Det selskab gik konkurs i januar i år fordi det ikke kunne betale sin gæld, skriver Ekstra Bladet på baggrund af en aktindsigt.

Ifølge Ekstra Bladet er der anmeldt krav i det nye konkursbo for næsten en million kroner.

LÆS OGSÅ: 19-årig arbejder i kiosk: Nu er han millionær