Genre/arkivfoto. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nøgen kvinde amok på betjente: Hotelophold endte i pinlig affære

11. jul 2020, 13:58
Et hotelophold endte helt galt for et ungt par torsdag morgen.

Østjyllands Politi modtog torsdag morgen en anmeldelse om et heftigt skænderi mellem en 29-årig og 30-årig kvinde, der befandt sig på et hotel i Hasle i det nordvestlige Aarhus.

Da betjentene ankom til hotellet, fik de øje på den 29-årige mand, som havde flere skrammer og kradsemærker på kroppen. Politiet sigtede ham for at forstyrre den offentlige orden.

Men arbejdsopgaven var endnu ikke slut for betjentene.

Kort tid efter kom den 30-årige kvinde pludselig kørende ud fra hotellets p-plads. Hun sad næsten helt nøgen i bilen - kun iført en åben skjorte.

”Betjentene stillede sig ind foran bilen og signalerede, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolkene måtte springe til side”.

 ”En betjent fik fat i kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen af vejen, inden han slap sit greb," står der i Østjyllands Politis døgnrapport.

Betjentene satte efter kvinden i deres egen patruljevogn, og de fik hende til sidst anholdt. Inden da nåede hun at køre over for rødt.

Det unge par havde på hotelværelset ødelagt inventar for flere tusinde kroner. Den 30-årige kvinde, der var påvirket af stoffer og alkohol, blev sigtet for syv forskellige forhold.