Det bliver efter al sandsynlighed uden Kristendemokraterne opbakning, hvis Mette Frederiksen og Socialdemokratiet får mulighed for at føre deres børne- og familiepolitik ud i livet. Og hvis Kristendemokraterne sprænger meningsmålingerne og kommer i Folketinget.

LÆS OGSÅ: Venstre snød med valgplakater: Blev pillet ned af kommune

Socialdemokratiet gør det ganske simpelt ikke godt nok, melder Isabella Arendt, som mandag blev præsenteret som Kristendemokraternes frontløber og ansigt udadtil i valgkampen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Kristendemokraterne fører valgkamp efter parolen "Det gode liv", som handler om at frigøre tid til familien og især til børnene.

Overfor Berlingske kalder Isabella Arendt det for "den største joke i verden", at Mette Frederiksen vil være børnenes statsminister:

- Det er en joke, fordi hun har siddet i regering uden rigtigt at gøre noget for børnene. For eksempel var det Socialdemokratiet, der indførte heldagsskole, og det er bestemt ikke godt for børnene, siger den unge vikarierende partileder og angriber Mette Frederiksen for ikke at støtte minimumsnormeringer i daginstitutionerne:

- Mette Frederiksen vil da sikkert gerne gøre en masse for børn, men hun har bare en helt masse andre prioriteter, som kommer først, og børn bliver fanget i socialdemokraternes regnearkstænkning. Så det giver ikke mening at kalde hende børnenes statsminister, forklarer Isabella Arendt.

Isabella Arendt blev mandag kørt i stilling, da Kristendemokraternes formand Stig Grenov meldte sig ud af frontlinjen med stress.

Det er Isabella Arendts tredje valgkamp. Hun stillede også op i 2011 og 2015.