Underholdende sejr til OB

30. aug 2008
OB slog lørdag Randers FC i en underholdende kamp, der bød på masser af chancer og masser af syndere.

Der var læssevis af muligheder for at score i lørdagens kamp mellem OB og Randers FC, men det var OB, der med 2-1 trak det længste strå, og fynboerne er nu tophold i Superligaen.

Chancer var der altså masser af på Fiona Park, men hverken gæster eller værter fik udnyttet deres muligheder til bunds. En af kampens helt store syndere var Randers' Marc Nygaard, der brændte et par rigtig store af slagsen.

- Jeg skulle nok have scoret nogle mål. Men det var bare ikke min dag i dag, erkendte Nygaard efter kampen til TV3+.

Djiby Fall bragte OB foran på det glimrende mål fra kanten af feltet. Efter knap en halv time kunne OB have smidt en kold klud i ansigtet på jyderne, men Chris Sørensen sendte et straffespark på overliggeren.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Efterhånden som første halvleg skred frem fik hjemmeholdet bedre og bedre fat. Det var da også OB, der stod for næste scoring i kampen, da Hans Henrik Andreasen nettede.

Et par minutter senere beviste Randers dog, at de ikke havde givet op, da Kenneth Møller Pedersen reducerede.

Resten af kampen bød på gode chancer i begge ender, og Randers kunne godt være sluppet fra Fyn med det ene point. Det ærgede da også Randers' assistenttræner Stig Tøfting.

- Det var en udmærket fight med masser af chancer i begge ender. Vi havde muligheden, men var desværre ikke dygtige nok, sagde han efter kampen til TV3+.

faktaboks