Ulla Terkelsen har de seneste mange uger været underlagt et udgangsforbud i Frankrig, hvor hun bor. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Ulla Terkelsen får corona-bøde

8. maj 2020, 15:44
Ulla Terkelsen har fået en bøde for at bryde udgangsforbuddet i Frankrig.

Det har kostet den erfarne TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen en bøde på 135 euro (cirka 1000 kroner, red.), at hun ikke havde styr på papirerne under udgangsforbuddet i Frankrig, hvor hun bor.

Det fortæller hun ifølge Ekstra Bladet i TV 2 News-programmet 'News & Co'.

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth har givet sig selv en opgave under krisen: 'Jeg tænker kun på den ene ting hver dag'

- Jeg har netop sendt en bøde afsted på 135 euro til finans- og økonomiministeriet. Jeg fik en meget fin konvolut fra dem, fordi jeg for nogle dage siden skrev på min udgangsseddel, at jeg gik hjemmefra 10.45. Så blev jeg standset af en nydelig politidame, der spurgte, om hun måtte se min seddel. Og det måtte hun godt. Så sagde hun, at klokken kun var 10.39 og så jeg fik en bøde på 135 euro, fortæller UIla Terkelsen ifølge Ekstra Bladet i tv-programmet.

Ligesom franskmændene har Ulla Terkelsen på grund af coronapandemien de seneste mange uger været underlagt et udgangsforbud, der blandt andet har betydet, at hun kun har måtet forlade sit hjem to gange om dagen i en radius af en kilometer. Fra mandag begynder Frankrig dog at løsne op for nogle af de strenge restriktioner, fortæller UIla Terkelsen.