En række tidligere ansatte på det nyåbnede Hotel Nor i Jammerbugt Kommune langer ud efter hotellets ledelse. Foto: Klima- Energi- og Forsyningsministeriet

Ydmyget på jobbet: Blev kaldt luder foran kollegaer

21. okt 2019
Ydmygelser, fyringer og opsigelser er en fast del af hverdagen på badehotellet.

Umenneskelige arbejdsforhold, mangel på ansættelseskontrakter, pludselige fyringer og en uduelig ledelse. Sådan lyder flere anonyme tidligere medarbejderes beskrivelse af arbejdsforholdene på det nyåbnede Hotel Nor i Jammerbugt Kommune, skriver Nordjyske.

LÆS OGSÅ: Lukker produktion i tre dage: Alle ansatte skal til kæmpe fest

Her måtte en kvindelig ansat stå model til en særdeles ydmygende og grov bemærkning fra ledelsens side. 

- Min nederdel var kravlet op, mens jeg havde bukket mig ned, og så blev jeg kaldt luder foran alle de andre. Det er ikke et bordel, vi driver, fik jeg at vide, fortæller en tidligere medarbejder til Nordjyske og tilføjer:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg gik ud og græd på toilettet. Det var vi mange, der gjorde.

Flere tidligere medarbejdere forklarer også, at de fik en fyreseddel efter at have knoklet hele sommeren for at få hotellet klar til åbningsdagen.  

Både hotellets indehaver, Jan Middelboe, og hans samlever, Anne Pilgaard Carstensen, har dog svært ved at genkende de tidligere ansattes udlægning af forløbet. Hun hævder, at aftalerne var indgået med den tidligere hoteldirektør.    

- Vi havde på det tidspunkt en hoteldirektør, der stod for al driften. Også ansættelseskontrakterne og lavede mundtlige aftaler med nogle medarbejdere om at fortsætte med at være tilknyttet, efter højsæsonen var slut. Og vi har rådført os med vores advokat, og vi havde faktisk en måned til at få bragt det i orden. 

Siden åbningen 12. juli har ti ansatte sagt farvel til arbejdspladsen.