Udlover dusør i jagt på drabsmand

25. aug 2008
Politiets bedste spor i jagten på en drabsmand fra Hundigekanten er et par Eccosko.

Politiet er i store træk på bar bund i jagten på den drabsmand, der i marts slog den 42-årige førtidspensionist Claus Herløv Nielsen ihjel.

I forsøget på at få eventuelle vidner eller folk med viden om drabet i tale har en anonym person udlovet en dusør på 10.000 kroner for oplysninger, der kan føre til drabsmanden eller drabsmændene.

Politiets bedste spor er et aftryk af et par ECCO-sko af mærket Free.

- Ved de kriminaltekniske undersøgelser på gerningsstedet, er det konstateret, at der er afsat et sålaftryk på gulvet i blod fra den dræbte, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Da politiet vurderer, at brugen af den pågældende sko er meget begrænset, ønsker det at tale med personer, der kender til folk i Hundige-området, som kan være indehavere af den pågældende sko.

Claus Herløv Nielsen blev dræbt i sin lejlighed i Grønlykkeparken i Greve lørdag den 22. marts kl. 19.30. Han blev dræbt med flere knivstik, og politiets undersøgelser har vist, at der har været tale om en vis form for kamp mellem de involverede parter.

Den dræbte er sidst set i live fredag den 14. marts kl. 20.30.

faktaboks

 

Sålaftrykket på gerningsstedet er afsat af en sko af mærket ECCO, model FREE, som er fremstillet og solgt som herremodel i årene fra 1980-2007 og som damemodel i perioden fra 1980-2005.

Herremodellen blev kun fremstillet i sort, hvorimod damemodellen har været fremstillet i flere farver.