Tvbaronessen var i dyb sorg

11. aug 2008
Det var en dyb sorg for Caroline Fleming at blive skilt fra sin store kærlighed, Rory Fleming, tidligere på året.

- Det har selvfølgelig været hårdt. Det er altid meget smertefuldt, når man mister en stor kærlighed.

To tårer løber ned af Caroline Flemming, da hun i et interview med B.T.'s 'Kun For Kvinder' beskriver, hvordan hun har oplevet skilsmissen fra sin udkårne Rory Flemming.

- Det er en sorg, der skal bearbejdes. Derfor skal man også give sig selv god tid til at være ked af det, siger tv-baronessen.

Hun pointerer dog, at hun i dag med sikkerhed ved, at parret træf den rigtige beslutning, da de valgte at gå fra hinanden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Vi har kun et liv, og det er meget vigtigt, at man er ærlig over for sig selv og sin omverden. Og det er trist og tragisk, at det nogle gange betyder, at man må lave større ændringer i sit liv, men det er konsekvenserne, hvis man vil leve lykkeligt, forklarer hun til B.T.

- Det er bedre at være lykkelig single end ulykkelig gift, forklarer en rørt Caroline Flemming.

Tilbage på tv-skærmen

Rory og Caroline Fleming blev ellers gift i 2002 ved et stort romantisk bryllup på Valdemar Slot. Et par år efter fik de sønnen Alexander, og senere fulgte datteren Josephine.

Caroline Fleming beskriver de to små børn på henholdsvis fire og to år som hendes vigtigste prioritet. Hun føler sig da heller ikke klar til at finde en ny kærlighed endnu.

- Det er ikke noget, jeg overhovedet har skænket en eneste tanke. Lige nu er mit fokus på mine børn.

Senere på året kan danskerne igen opleve Caroline Fleming på tv-skærmen. Det er i programmet 'Baronessen flytter ind', der får premiere på Kanal 4.

Her flytter Caroline Fleming ind hos en helt almindelig dansk familie i tre dage for at give gode råd og tips til en skønnere hverdag, mens moren i huset sendes på en forkælelsestur til Valdemar Slot.

faktaboks