TVbaronessen køber dyr luksusvilla

4. sep 2008
Baronesse Caroline Fleming har brugt et stort millionbeløb på luksusvilla i Helelrup.

Valdemar Slot er åbenbart ikke nok for baronesse Caroline Fleming.

Ifølge business.dk har tv-baronessen nemlig investeret i en bolig på en af de dyreste adresser i Hellerup.

Villaen er en 300 kvm. stor patriciervilla på Hambros Allé, hvor hun bliver nabo til Bent Fabricius Bjerre og til eksbokseren Hans Henrik Palm.

Det er ikke oplyst, hvor meget baronessens villa koster, men hendes nabo, Hans Henrik Palm, købte for nylig sin villa af Erik Damgaard og Anni Fønsby for 75 mio. kroner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Ifølge ejendomsbeskrivelsen, indeholder den 300 kv, eksklusiv beboelse fordelt på to etager plus kælder i en sjælden perfekt og smagfuld stand.

Det er den tv-kendte ejendomsmægler Jan Fog, der har haft boligen på sin hjemmeside.

Caroline Fleming blev for nylig skilt fra sin mand, mangemillionæren Rory Fleming, og det må højst sandsynligt være de mange penge fra skilsmissen, der har været med til at finansiere ejendommen. Valdemar Slot, som Caroline arvede fra sin far tilbage i 2003, er nemlig ikke kendt for at give det helt store overskud.

Caroline Fleming har dog sørget for at promovere både sig selv og slottet. Først i tv2-programmet 'Baronessen' og snart på Kanal 4 i programmet 'Baronessen flytter ind'.

Med huset i Hellerup er single-baronessen da også tættere på sine kendte og royale venner, der blandt andet indbefatter kronprinsprinsparret.

 

faktaboks