TV2-værten Cecilie Beck er tirsdag aften gæst i talkshowet "Riising Late Night" på Kanal 5. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Tv-vært afslører: Snuppet af politiet efter indbrud

19. nov 2019
Cecilie Beck smadrede en rude, da hun skulle have sin taske efter en lang nat på Skanderborg Festival.

Det var ikke verdens klogeste beslutning, som TV2-værten Cecilie Beck sammen med vennen Jeppe tog en tidlig morgen på Skanderborg Festival (også kaldet Smukfest, red.) for omkring 20 år siden.

LÆS OGSÅ: Tv-vært afslører: "En af de bedst bevarede hemmeligheder"

Beslutningen blev taget efter en lang nats fest, hvor Cecilie Beck havde lovet sin daværende ægtemand at hente deres yngste barn i børnehaven, skriver B.T.

Cecilie Becks taske var låst inde i en skurvogn. Og den skulle hun bruge, fortæller hun som gæst i tirsdag aftens udgave af talkshowet "Riising Late Night" på Kanal 5.

- Vi kommer frem til at der kun er en løsning. Vi må stjæle min taske, så Jeppe tager sin sweatshirt af, jeg banker ruden ind, mens han holder sweatshirten, så det ikke skal larme.

LÆS OGSÅ: Kendt TV-vært droppet af Kanal 5

Den nu 49-årige Cecilie Beck fortæller, at de tænkte, at det var en god plan.

- Problemet er, at jeg har skåret mig rimeligt meget, mens jeg har stukket armen ind for at få den der taske, så det drypper rimeligt meget med blod, fortæller hun.

Og det var ikke så nemt at komme uden om, når vagter på festivalen havde hørt glasruden smadre og derfor havde henvendt sig til det morgen-kloge makkerpar.

- Så de ringer efter politiet, som ja, så ryger vi så derind på bagsædet af sådan en politibil, fortæller Cecilie Beck.

LÆS OGSÅ: Yousee i sort igen: "Næsten værre end Dronningens nytårtale"