'Ægte københavnerdrøm midt på hippe Vesterbro' - sådan beskriver ejendomsmægleren home en stor lejlighed, som netop er blevet sat til salg, og det er ikke hvilken som helst lejlighed.

LÆS OGSÅ: Niels Hausgaard raser: De er æreløse snyltere

Ifølge A4 Fris oplysninger er der tale om 'X Factor'-dommeren Thomas Blachmans ejendom. Hvis du skulle blive fristet af at smide penge efter den store lejlighed, så er prisen 6.695.000 kroner. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

LÆS OGSÅ: Afsløret: Alexandras og Bjerrehuus' eks er et nyt par

'På den absolut mest attraktive placering på Vesterbro udbydes denne charmerende og ekstremt veldisponerede 124 kvadratmeter store ejerlejlighed. Lejligheden har i nyere tid været igennem renoveringer med respekt for de unikke detaljer som man får i denne bygning fra 1902', skriver ejendomsmægleren om 'X Factor'-dommerens residens på Vesterbro. 

Lejligheden på Sønder Boulevard har fornyligt blandt andet fået lavet nyt køkken. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne har sat luksusvilla til salg

56-årige Thomas Blachman købte lejligheden i 2018 for 6,6 millioner kroner.

A4 Fri har kontaktet Thomas Blachman for en kommentar, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne fik chokerende kræftmelding

Renovering af husbåd
Den 56-årige TV2-profil har en husbåd i Holmen, som han købte i 2013. Det seneste stykke tid har han boet der med sin 33-årige forlovede Julie Tyra Werup og deres nyfødte søn Zac.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i massivt vægttab: Derfor lykkedes det

I oktober i år startede en større renovering af den 350 kvadratmeter husbåd. Målet med renoveringen er at få flere kvadratmeter til familien og få overdækket tagterassen.

LÆS OGSÅ: Skred fra konen: Bubber har gjort barnepige gravid

Thomas Blachman har været dommer på 'X Factor'-dommer i en række år - først på DR og nu på TV2. Derudover har han udgivet en række albums og været producer for blandt andre Caroline Henderson og Kasper Winding.