Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix

TV-vært springer ud som forfatter

20. maj 2020, 17:09
Stine Bjerre Mortensen har skrevet en bog, der udkommer d. 15. juni. Forløbet var til tider frustrerende, fortæller hun.

Du kender hende som håndboldvært på TV 2, men den 15. juni springer Stine Bjerre Mortensen ud som forfatter til bogen 'Min bedste kamp'.

LÆS OGSÅ: Dansk filmstjerne skovler millioner ind

Bogen har hun skrevet i samarbejde med to andre journalister: Christoffer Stig Christensen, der er søn af den tidligere håndboldspiller Morten Stig Christensen, og Jesper Gaarskjær.

Den 38-årige journalist har interviewet 10 kvindelige håndboldspillere til bogen blandt andre Camilla Andersen og Sandra Toft:

- Det har været helt vildt udfordrende, lærerigt og spændende, nogle gange frustrerende, når man ikke lige kunne komme videre i forløbet i forhold til at finde de rigtige ord. Men først og fremmest har det været udviklende, fortæller den danske tv-vært til B.T.

Den debuterende forfatter er ikke kun professionelt vant til at færdes i håndbold-miljøet, hun er nemlig gift med den danske håndboldsstjerne Casper U. Mortensen, der spiller i Barcelona.

LÆS OGSÅ: TV-stjerne droppede drømmejob for kærlighed

Overskuddet fra salget af bogen går til velgørenhed i samarbejde med håndboldspilleren Jesper Nøddesbo og børne- og ungehospicet Lukashuset.