Søren Kaster er medejer og administrerende direktør af Lead Agency. (Arkivfoto) Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix

TV-vært forlod branchen: Nu ruller millionerne ind

19. maj 2020, 19:12
Søren Kaster, som tidligere har været et velkendt ansigt på landsdækkende tv, står i dag i spidsen for et kommunikationsbureau med over 30 ansatte.

Efter en del i jobbet som tv-vært besluttede Søren Kaster i år 2000 at foretage et karrieremæssigt sporskifte ved at droppe de faste stillinger på Danmarks Radio og TV2. Og i dag står den tidligere 65-årige tv-vært som medejer og administrerende direktør i front for kommunikationsbureauet LEAD Agency, skriver eb.dk. 

LÆS OGSÅ: Kendt forretningsmand er død

- Jeg har altid været den entreprenante type, og på det tidspunkt havde jeg været tv-vært i ti år. Så opstod lysten til at prøve at skabe noget selv, siger han til eb.dk og forklarer, at virksomheden har en samlet omsætning på omtrent 40 millioner kroner og genererer et overskud i omegnen af fire millioner kroner om året.

Da han i år 2000 startede firmaet Kasters A/S, fik han efter eget udsagn skabt en solid økonomisk platform ved at få hjemmesiden sundhed.dk stablet på benene. I 2012 gik han dog sammen med tv-værten Jens Gaardbo om firmaet Kaster/Gaardbo, der i 2016 fusionerede med LEAD Agency.  

Mens Jens Gaardbo valgte at droppe livet som selvstændig for at vende tilbage til TV2, havde Søren Kaster ikke planer om at følge i hans fodspor. 

- Det var som at få et nyt job. Jeg havde da haft et udmærket firma med syv-otte medarbejdere. Men pludselig at skulle stå i spidsen for 30-35 var noget helt andet. Jeg måtte på skolebænken igen for at lære noget om ledelse og den slags. En ny udfordring og spændende, siger han. 

LÆS OGSÅ: Pia K. til angreb på minister - "Det er umådeligt svagt"