Mette Bluhme Reick har blandt andet været vært på DR-sporten. (Arkivfoto) Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Dansk tv-vært afslører: - Jeg startede forfra

9. maj 2020, 11:39
Det vendte op og ned på tv-værtens Mette Bluhme Riecks tilværelse, da hun tilbage i 2011 mistede sin kræftsyge mor.

Den danske tv-vært Mette Bluhme Reick har ikke svært ved at pege en enkeltstående begivenhed, som har ændret hendes liv. I et interview med bt.dk løfter hun nemlig sløret for, at det ramte hende hårdt, da hendes kræftsyge mor tilbage i 2011 gik bort. 

LÆS OGSÅ: Politi gør uhyggeligt fund hos kendis

- Hun døde af kræft i 2011 og blev kun 54 år. Indtil da troede jeg, at jeg var det rigtige sted i mit liv. Jeg havde mine prioriteter i orden. Men der gik kun ganske kort tid, og så kunne jeg ikke være i min egen krop. Jeg kunne ikke være i mit eget liv. Kun et år efter at hun gik bort, boede jeg i en ny by, jeg havde et nyt job og jeg havde en ny kæreste, siger hun til bt.dk og tilføjer:

- Jeg startede forfra. Måske på grund af nye prioriteter eller måske bare, fordi jeg blev klar over, at jeg lige pludselig ikke har livet for evigt. Det vendte virkelig mange ting på hovedet for mig.

Hun forklarer også, at hun i perioden stod meget alene med sin store sorg. Mette Bluhme Reick havde nemlig svært ved at åbne op om den tragiske hændelse over for sin omgangskreds. Men senere stod det dog klart for hende, at "det faktisk var der, skoen trykkede", forklarer hun. 

LÆS OGSÅ: Dansk rigmand i millionslagsmål med Skat