20191127-194509-6-1920x1280we
- Det var voldsomt! Vi er stadig meget påvirkede af det, der skete, siger Charlotte Bøving. Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Tv-læge chokeret: Kæresten slået i kirken

3. aug 2020, 11:48
Charlotte Bøvings kæreste blev slået af en ældre mand, da hun søndag var en tur i den lokale kirke.

En tur i kirke søndag formiddag udviklede sig dramatisk for tv-læge Charlotte Bøving og kæresten Christina Jørgensen.

Her blev Christina Jørgensen nemlig slået flere gange af en ældre herre, fortæller hun selv i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Metal-formand om ny CO2-afgift: 'Det skal være en intelligent og ubøvlet model'

Parret var taget i den lokale Sankt Jacobi Kirke i Varde, hvor de efter planen også skal giftes til næste år. Inden gudstjenesten aede Christina Jørgensen Charlotte Bøving på armen. Det fik manden bag ved dem til at give Christina Jørgensen et knytnæveslag på skulderen. Hun forsøgte at tage de overbærende briller på, da hun vendte sig om og svarede manden:

'Ah vi bor sammen, så det er helt ok vi sidder tæt (Corona).' Han hvæsede: 'det ved jeg sgu da godt og det der må I pakke sammen til I er der hjemme'!' forklarer Christina Jørgensen i opslaget.

Senere under gudstjenesten, der handlede om kærlighed, blev Charlotte Bøving rørt, og Christina Jørgensen tog hendes hånd for at trøste hende. Det blev åbenbart for meget for manden bagved dem, der denne gang brugte salmebogen, da han slog Christina Jørgensen og igen sagde 'I må simpelthen pakke det der væk”!'

Ekstra Bladet har talt med Charlotte Bøving, der ikke er i tvivl om, at kæresten blev udsat for vold. Og hun er rystet over oplevelsen.

- Det var voldsomt! Vi er stadig meget påvirkede af det, der skete, siger hun til avisen.

Parret har dog ikke tænkt sig at anmelde manden.

Charlotte Bøving, der blandt andet er kendt fra tv-programmet "Lægen flytter ind", har i flere år kæmpet med uhelbredelig kræft i tarmene.

Hun fortalte op til til jul, at en skanning viste, at de pletter, lægerne tidligere har konstateret på hendes lunger, nu er næsten væk.

Vis dette opslag på Instagram

Oplevede for første gang i dag en mand I KIRKEN af alle steder, ligefrem have brug for at give mig en knytnæve på min skulder med ordene:”Det der kan I godt gemme til I er derhjemme”! Jeg havde lige aet Charlotte på armen og kigget kærligt på hende. Vi skal giftes i selvsamme kirke til næste år og vi var lige i en lykkebobbel. Jeg blev forskrækket men svarede for virkelig at tage de mest overbærende briller på:”ah vi bor sammen, så det er helt ok vi sidder tæt (Corona).” Han hvæsede:”det ved jeg sgu da godt og det der må I pakke sammen til I er der hjemme”! Vi vendte os igen lidt rystet men sang salmer... hørte den mest sublime prædiken med en suveræn præst. Indrømmet så sad jeg med en klump i halsen ved tanken om mange mange MANGE mennesker, der gennem tiden og NU... bliver udsat for alverdens fordomme, verbale og fysiske slag. Jeg tænkte i alt fra demonstrationer, personforfølgelser og på de mange mennesker der gennem tiden er blevet shamet og forhadt. Kun på grund af at de elskede hvad andre mente var den forkerte. Og jeg tænkte på om hvordan manden mon blot sad og stirrede på vores hænder. En halv time senere inde i gudstjenesten, blev Charlotte meget rørt og jeg satte mig tæt ved hende, tog igen hendes hånd, kiggede blidt på hende og holdt en anden hånd på hendes ene skulder. Indrømmet jeg tænke på den vrede herre bagved os men besluttede mig for at lade kærligheden være forrest. Som enhver ville gøre med sin elskede. Bum... jeg fik en salmebog banket hårdt på min skulder af samme ældre herre igen. Og med ordene”I må simpelthen pakke det der væk”! SÅ fik Charlotte nok... “Vil du SÅ opføre dig ordentligt. Min kæreste trøster mig og du skal simpelthen blande dig langt udenom”. Konen sendte os et nervøst smil med et tydeligt “undskyld” i øjnene. Tusind tak kære sjæl... og da hun bagefter gik forbi mig sagde hun kærligt:”vil du give Charlotte et stort varmt kram fra mig”! Ligeledes sagde præsten da vi takkede af:”Hvor var det dejligt at se dig i virkeligheden Christina. Vi ses igen til næste år når jeg skal vie jer”! ❤️ Kære mennesker .. elsk... elsk... elsk hinanden. Uanset køn eller farver ❤️❤️❤️ @doktorvarde jeg elsker dig #loveislove

Et opslag delt af Christina Hedegaard Jørgensen (@doulamamachristina) den