Tv-kokken Nikolaj Kirk støtter dronningen. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Tv-kok støtter dronningen efter jagtkritik

22. nov 2019
Dronningen foran et par døde krondyr, har fået tyskerne til at rase. Nu støtter Nikolaj Kirk kongehuset.

Det danske kongehus er kommet i modvind efter et billede, hvor blandt andre dronning Margrethe og kronprins Frederik poserer foran byttet af årets kongejagt, er blevet bragt af det tyske magasin Promiflash.

På deres Facebook, står der blandt andet, at det var "Et forfærdeligt syn for alle dyreelskere!" og i overskriften til artiklen bruges ordet "chokerende" og skriver, at de nedlagte krondyr er "rensdyr".

LÆS OGSÅ: Dronningen chokerer "Et forfærdeligt syn"

Nu kommer tv-kokken Nikolaj Kirk med sin støtte til kongehuset.

Foto: Det er dette billede, der har fået sindene i kog blandt tyskerne.

- Vi tager billeder af alt muligt, og vi skal passe på, at vi ikke får et forkrampet syn på liv og død, siger han til B.T. og fortsætter:

- Naturen er én stor kamp for overlevelse, og der er ikke nogen af os, der ikke er med til at slå dyr ihjel på en eller anden måde, siger han til B.T.

LÆS OGSÅ: Får to års fængsel - Landmand skjulte hamp bag majs

Tv-kokken, der selv skyder dyr i bedste sendetid i DR-programmet Nak og Æd, ryster på hovedet over den hardcore-gruppe, der prakker andre deres levestil på ærmet.

- Men generelt tror jeg, at mange veganere buldrer og tordner lige nu, og at det bare handler om, at de lige skal finde fodfæste og kigge lidt indad.