Jesper Søvndal har tidligere medvirket i DR-programmet 'Den Store Bagedyst'. (Arkivfoto) Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix

Tv-kendis deler stor nyhed på Instagram

20. apr 2020, 17:09
Jesper Søvndal, der er kendt som deltager i DR-programmet 'Den Store Bagedyst", venter barn med bloggeren Johanne Mygind.

I sommeren 2018 løftede Jesper Søvndal, som har deltaget i DR-programmet 'Den Store Bagedyst', sløret for, at han var blevet kærester med bloggeren Johanne Mygind.

Og nu er hun blevet gravid med parrets første fælles barn, skriver eb.dk

LÆS OGSÅ: Stor svindelsag - Tidligere bowlingcenter-ejer tiltalt

Johanne Mygind har i forvejen en datter, mens Jesper Søvndal skal være far for første gang. 

Og han ser frem til den nye udfordring.

- Vi står overfor vores største eventyr sammen; en lille baby. Johanne har heldigvis prøvet det før, det gør mig tryg og glad, for hun er i forvejen verdens bedste mor, skriver han ifølge eb.dk og fortsætter:

- Vi glæder os helt enormt til at få vendt verden på hovedet sammen, og så må jeg lære at være far henad vejen. Men mon ikke Augusta (og kat og høns) har lært mig lidt.

Over for Ekstra Bladet forklarer Jesper Søvndal, at fødslen er sat til at finde sted i efteråret. 

- Jeg er naturligvis meget, meget glad, og jeg er meget lettet over, at det gik nemt. Jeg glæder mig helt sindssygt. Det er meget overvældende, siger han og fortæller, at parret modtog mange positive tilkendegivelser i kølvandet på, at de søndag aften delte nyheden på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Danskerne lejer sommerhuse som aldrig før - Priserne kan stige