Annemette Voss (forrest tv) medvirkede i TV3-programmet "Til middag hos" sammen med eks-fodboldspilleren Allan Nielsen, tv-kendissen Jackie Navarro og stand up-komikeren Dan Andersen. Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

TV 2-vært siger stop: Ramt af angst

16. nov 2019
Vinderen af "Den store bagedyst" Annemette Voss holder sig uden for rampelyset.

Bloggeren og vinderen af "Den store bagedyst" Annemette Voss har ingen planer om at vende tilbage til tv-skærmen foreløbig.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha i sorg: "Det er røv og nøgler"

Til Se og Hør fortæller hun, at hun har været igennem en svær periode med angst, og at det derfor var en udfordring for hende, at være med i TV3's "Til middag hos".

- Det var virkelig grænseoverskridende og svært for mig. Men jeg synes jo, det gik vildt godt! Det var en positiv oplevelse. Men jeg synes generelt, det er svært – fordi jeg har været igennem en masse angst sidste år. Jeg passer lidt på mig selv faktisk, siger Annemette Voss

Hun har tidligere været vært på på TV 2-regionernes hedengange program "Sådanmark". Her delte hun tjansen med Henriette Honoré.

Annemette Voss fortæller, at hun i øjeblikket koncentrerer sig om sin blog og udvikling af nye opskrifter, og at hun så vidt muligt holder sig væk fra rampelyset.

- Jeg har det rigtig godt med bare at være mig og min egen lille forretning, siger hun til ugebladet.

Annemette Voss står dog ikke kun ved køkkenbordet og udvikler kager. Hun holder også foredrag om sine oplevelser under og efter hun vandt "Den store bagedyst" i 2013.

LÆS OGSÅ: Tv-kok spiste og drak for en mio. kr. før konkurs