Troede betjente var strippere

29. jul 2008
To politimænd blev forvekslede med strippere, da de bankede på en dør på grund af klager over larm.

Hvis du holder fest, og to mænd klædt i uniform banker på døren, så er de altså ikke nødvendigvis mandlige strippere.

Det kan også være, at de rent faktisk er betjente på arbejde, som er blevet tilkaldt på grund af klager over larm. Det måtte en gruppe tyske kvinder erkende, efter en noget højlydt fest i weekenden. Det skriver Speigel Online.

De to mandlige betjente blev mødt med hujende tilråb, piften og klapsalver, da de lørdag aften dukkede op til den fest, som naboer havde klaget over. Gæsterne forvekslede simpelthen lovens lange arm med mandlige strippere.

- En ung kvinde holdt fest, og det ser ud til, at der var noget forvirring, fordi at gæsterne først troede, at de to betjente skulle udføre et stripshow, siger en talsmand fra politiet i den tyske by Simmern til Speigel Online.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Forvirring opstod fordi at mandlige strippere ofte klæder sig som politibetjente, og sætninger som 'Vi er blevet tilkaldt for at efterforske nogle uroligheder', kan være indgangsreplikken i et frækt show.

Det var dog ikke tilfældet denne gang.

- Der blev hurtigt rettet op på misforståelsen, siger politiets talsmand som tilføjer, at ingen dele af politiuniformen blev taget fra betjentene.

faktaboks