20160122-134346-A_59Mb
Aller Medier, som står bag udgivelser som Se & Hør og Femina, har igen fyret i ledelsen. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Tre direktører får sparket

1. feb 2020, 09:07
Alle Medier har fyret tre direktører og en business director.

Der renses gevaldigt ud på ledelsesgangene i Aller Media i disse uger.

LÆS OGSÅ: Virksomhed søger efter 150 nye medarbejdere

For knap 14 dage siden var det farvel til topchefen Lars Sander Matjeka, og nu har tre direktører og en business director ifølge Media Watch fået en fyreseddel.

Aller Medias kommunikationschef Magnus Hviid bekræfter fyringerne overfor MediaWatch og siger, at der er "foretaget ændringer i vores kommercielle enhed".

- Vi har tilpasset organisationen og løftet forretningsområder længere op i vores organisation, lyder forklaringen fra Magnus Hviid.

De fyrede er marketingdirektør Anthony Lim, salgsdirektør Jesper Lylloff og salgsdirektør i Aller Media Business Ann Forup Helmich samt en unavngiven business director.

I efteråret stod den fyrede topchef Lars Sander Matjeka i spidsen for en fyringsrunde, hvor flere end 50 ansatte måtte forlade mediekoncernen.

Han blev selv fyret i kølvandet på offentliggørelsen af et historisk dårligt resultat, som viste et minus på 58 millioner kroner.

Aller Medier står blandt andet bag udgivelserne Se & Hør, Familie Journalen, Ude og Hjemme, Billed-Bladet og Femina.

LÆS OGSÅ: Stor fyringsrunde: "Vi vil sikre, at de bliver hjulpet godt videre"