Tohovedet baby død

28. aug 2008
En dreng født med to hoveder er død i Bangladesh. Angiveligt var hans forældre for fattige til at betale for den fornødne lægehjælp.

Nyheden om at der i Bangladesh var blevet født en dreng med to fungerende hoveder er de seneste dage gået verden rundt. Men historien endte ikke lykkeligt.

Ifølge den engelske avis The Sun er drengen, Kiron, død, efter han i går forlod hospitalet sammen med forældrene. Ifølge avisen havde familien ikke råd til at betale for den nødvendige behandling af drengen.

Drengen blev tidligere flyttet fra et hospital til et andet, fordi angiveligt flere end 150.000 mennesker havde belejret hospitalet for at få et glimt af den lille. I både Indien og Bangladesh regnes babyer født med fysiske anormaliteter som levende guder,og der var frygt for, at både barn og moder ville blive trampet ihjel, hvis først de mange fremmødte trængte ind på hospitalet.

Til avisen siger en børnelæge fra hospitalet:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Vi ønskede at henvise ham til et hospital i Dhaka, men familien var så fattige, at de ikke kunne tillade sig at tage ham dér, så de tog ham hjem, hvor han døde.

Kiron blev født ved kejsersnit mandag. Han vejede ved fødslen 5,5 kilo.

faktaboks