Et par fra Frederikshavn blev overfaldet af en 61-årig mand bevæbnet med et baseballbat i supermarkedet Føtex. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Tog baseballbat med i Føtex: Ungt par overfaldet

2. jan, 12:51
En mand fra Frederikshavn er blevet varetægtsfængslet, efter han har slået to mennesker ned med et baseballbat i Føtex.

En tur i Føtex endte dramatisk for et ungt par, som blev overfaldet af en 61-årig mand bevæbnet med et baseballbat. Overfaldet fandt sted den 30. december i Føtex på Rådhus Allé i Frederikshavn, skriver Nordjyske. 

LÆS OGSÅ: Profil forlader Venstre

Gerningsmanden havde medbragt et baseballbat som våben, da han konfronterede et ungt par bestående af en 34-årig mand og en 33-årig kvinde. Den 61-årige mand har forklaret, at han tidligere havde været oppe at slås med den 34-årige mand. Det var ifølge gerningsmanden årsagen til, at han gik hjem for at hente et baseballbat. 

Men han husker ikke, hvad der skete derefter, forklarer sagens anklager, Søren Riis Andersen. Den 61-årige mand nåede dog både at slå manden og kvinden med battet, inden han blev overmandet af vidner, som fratog ham hans slagvåben. Gerningsmanden blev efterfølgende anholdt og sat i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring på selve nytårsaften. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Han skal blive bag tremmer indtil 28. januar og har valgt ikke at kære afgørelsen. Leder af efterforskningen hos Nordjyllands Politi Peter Skovbak forklarer, at parret ikke kom slemt til skade under overfaldet.  

LÆS OGSÅ: Storebæltsbroens ofre mindes - "Dybt påvirkede af ulykken"