To tæsket med jernrør Nu er chefen anholdt

6. nov 2013, 13:31
Chef i dansk byggefirma er anholdt og varetægtsfængslet, efter at to polske arbejdere blev gennembanket med køller og jernrør.

To polske arbejdere er angiveligt blevet tæsket med køller og jernrør af deres chef i det danske byggefirma Renovea. Det skriver Fagbladet 3F.

Ifølge fagbladet er chefen en af to mænd, der er blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen – sigtet for grov vold og vidnetrusler.

Overfaldet fandt angiveligt sted lørdag nat i et sommerhus ved Frederikssund.

”Klokken 23 blev vi vækket af, at der var kommet tre mænd ind i sommerhuset. De gik direkte ind i soveværelset og begyndte at slå og sparke os. Så trak de os ind i stuen og slog os med køller og jernrør,” siger 45-årige Marek, der ikke vil have sit efternavn frem, til Fagbladet 3F.

Kollegaen Andrzej, der ligeledes kun vil optræde med fornavn, siger:

”Jeg havde sagt til min leder, at jeg manglede løn for 45 timer. Senere på dagen begyndte han at ringe og sende sms'er om, at han ville komme efter mig og smadre mine tænder.”

De to anholdte nægter sig skyldige og mener ifølge fagbladet, at der var tale om gensidig tumult.

Det stemmer imidlertid ikke overens med efterforskningen i sagen, siger politiassistent Henrik Laugesen fra Nordsjællands politi.

”Det springer i øjnene, at der ikke er overensstemmelse mellem de sigtedes forklaringer og skaderne, der er forvoldt,” siger Henrik Laugesen til fagbladet.

Kilde: Fagbladet 3F