Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

28-årig stukket og tævet ihjel

24. jun 2020, 09:12
To mænd på 23 og 25 år er fængslet, efter at en 28-årig mand fra Sjælland blev fundet død i Nordskoven.

To mænd, der sigtes for drab efter fundet af en 28-årig død mand i Nordskoven på Bornholm, er i et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser vagthavende hos Bornholms Politi.

Det var tirsdag morgen, at en 28-årig mand fra Sjælland blev fundet død ved en bålplads i Nordskoven ved Haslevej i Rønne.

Ifølge sigtelsen blev offeret ramt af slag med rafter, flasker og knytnæver og af flere knivstik. Der blev desuden trykket knæ mod halsen på den unge mand, skriver Ekstra Bladet, der var til stede ved grundlovsforhøret.

Overfaldet er sket på et tidspunkt mellem 00.30 og klokken 06.11 tirsdag morgen.

Tirsdag eftermiddag anholdt politiet med nogle timers mellemrum de to mænd på 23 og 25 år. Ekstra Bladet skriver, at der er tale om to brødre.

Inden dørene blev lukket for offentligheden, nægtede den yngste sig skyldig i drab. Han kunne dog erkende vold med døden til følge, skriver TV2 Bornholm, som også var til stede ved grundlovsforhøret.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan den ældste stiller sig til sigtelsen, eller om de to mænd kærede kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Shelterpladsen ligger i Nordskoven vest for rastepladserne på Haslevej ved Sandegård.

Anmeldelsen om den livløse person løb ind tirsdag klokken 06.11, og redningsmandskabet på stedet kunne efterfølgende konstatere, at manden var død.

/ritzau/