En elev tippede fredag kørelærerens bil under en køreprøve. Han må op igen - dog i en anden bil. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix / Arkiv

Kørekortet var næsten i hus: Væltede bil til køreprøve

19. jun 2019
En 38-årig mand var 150 meter fra at bestå sin køreprøve, da han ramte ind i to andre biler og tippede den bil, han selv og køresagkyndige sad i. Der var vist ingen tvivl om, at det var dumpegrundlag.

Det kan være en nervepirrende sag at gå til køreprøve, og spændingen stiger, når man skal have den endelige afgørelse: Bestået eller ikke bestået.

Men for en 38-årig mand, der fredag var til køreprøve i Vejle, var der ingen tvivl om, hvorvidt han havde bestået, eftersom han kørte ind i to parkerede biler, mens den bil, som han selv og den køresagkyndige sad i, tippede om på siden. Det skete 150 meter før politistastionen og udsigten til et kørekort. Det skriver Ekstra Bladet.

Kørelæreren bekræfter over for avisen, at kørekortet var lige rundt om hjørnet for eleven, som er ny bilist i trafikken.

- Eleven manglede kun 150 meter, og han ville have bestået, hvis han havde kørt det sidste stykke, siger kørelæreren.

Politikommissær fra Vejle Politi Mads Høyen fortæller, at alle slap uskadt fra den uheldige køreprøve.

- Der skete heldigvis ikke nogen med hverken eleven eller den motorsagkyndige, siger Mads Høyen til Ekstra Bladet og tilføjer, at det gik så stærkt, at de køresagkyndige ikke nåede at reagere.

Nu må den 38-årige op til en ny køreprøve.