Lise Rønne arbejder med nyt program, men fortsætter som vært på "Aftenshowet". Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix (arkiv)

Tidligere X Factor-vært får nyt job

18. jul 2019
Lise Rønne skal være vært på et nyt DR-program, hvor musikere skal fortolke digte.

DR er i gang med forberedelserne til en ny programrække, hvor danske musikere skal fortolke danske digte.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller er kronisk syg: "Hold kæft en ukreativ sygdom"

Og det bliver Lise Rønne, som skal være vært.

- Jeg glæder mig virkelig til at være en del af det her projekt, som forhåbentlig ender med at skabe ny kunst og nye oplevelser, samtidig med at vi gerne skulle lære nogle af vores største digtere at kende, siger Lise Rønne til Billed-Bladet.

Programmet bliver en pendant til TV2's "Toppen af poppen", hvor danske musikere fortolker hinandens værker.

Lise Rønne fortæller, at de første optagelser er klaret, og det hun ser frem til levere god og lærerig underholdning til danskerne.

- Det er jo public service i sin reneste form - og baseret på de optagelser, vi allerede har lavet, tror jeg på, at det bliver virkelig godt, siger Lise Rønne, som ved siden af fortsætter som vært på "Aftenshowet".

Lise Rønne begyndte sin tv-karriere på DR-programmet "Boogie" og har siden blandt andet været vært på X Factor i fire sæsoner og blev i 2005 tilbudt at afløse Andrea Elisabeth Rudolph som medvært TV2-programmet "Vild med dans".

Hun har desuden været vært ved Dansk Melodi Grand Prix to gange og sammen med Pilou Asbæk og Nikolaj Koppel styrede hun slagets gang ved Eurovision Song Contest i 2014.

LÆS OGSÅ: Kendt DR-vært fik kritik: Nu forsvarer hun sig