I et opslag på Facebook retter den radikale folketingskandidat, Jens Rohde, en skarp kritik af udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) på grund af regeringens udlændinge-politik. 

Jens Rohde opremser i opslaget fem konkrete punkter, som regeringen ifølge ham ikke kan svare på. 

Det drejer sig blandt andet om, hvorvidt der er en øvre for grænse for, hvor længe asylbørn må sidde indespærret på et udrejsecenter. 

- Støjberg er jo bare Paludan i spadsererdragt! Og nu må man garanteret ikke trække Paludan-kortet. Men det er sådan, at jeg oplever det, skriver Jens Rohde i opslaget på Facebook. 

Udover punktet om asylbørn savner Jens Rohde også svar på, hvor mange somaliske flygtninge, der rent faktisk er i stand til at vende tilbage til deres hjemland. 

Samt hvor lav tilstrømningen af flygtninge skal blive, før regeringen igen vil lukke kvoteflygtninge ind i Danmark. 

- Det er meget tydeligt, at ingen af regeringens kandidater bryder sig om at blive konfronteret med konkrete spørgsmål om den politik, deres partier fører, skriver Jens Rohde videre i opslaget. 

Over for Politiken fastholder Jens Rohde sin sammenligning af minister Inger Støjberg med den racismedømte partileder Rasmus Paludan. 

- Jeg skriver ikke noget, jeg ikke mener. For mig at se blæser Inger Støjberg retsstaten en hatfuld. Hun lovgiver med tilbagevirkende kraft. Der er et gammelt Venstre-princip om, at loven skal være lige for Loke som for Thor, men hun laver gerne lovgivning for særlige grupper mennesker, siger Jens Rohde til Politiken.