Peter Christensen (venstre), der her ses sammen Troels Lund Poulsen (højre) bliver bestyrelsesformand i Danske Spil A/S. Arkivfoto. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Tidligere V-minister scorer ny toppost

22. jun 2020, 14:51
Tidligere skatteminister Peter Christensen er ny bestyrelsesformand for Danske Spil A/S.

Peter Christensen, der er tidligere skatte- og forsvarsminister for Venstre, er blevet udpeget af finansminister Nicolai Wammen (S) som ny bestyrelsesformand for Danske Spil A/S.

LÆS OGSÅ: Krifa-direktør stopper med øjeblikkelig virkning

Han overtager posten fra Peter Gæmelke, som har været formand siden 2011. 

- Jeg er meget stolt over tilliden, som finansministeren har vist mig, og jeg ser frem til at bidrage til Danske Spils videre rejse. Det er et stort privilegium at medvirke til at sikre det økonomiske fundament under hele Danmarks sports- og foreningsliv, som jeg personligt har mærket værdien af som både barn og ung, siger Peter Christensen i en pressemeddelelse fra Danske Spil A/S.

Den tidligere minister kommer fra en stilling som økonomidirektør i Refshaleøens Ejendomsselskab. Peter Christensen har siddet i Folketinget i 14 år for Venstre, men besluttede sig for at stoppe i politik, da han ikke blev genvalgt ved folketingsvalget i 2015.

Peter Christensen vil efter nærmere aftale med ejerne udtræde af Det Danske Klasselotteris bestyrelse i løbet af 2. halvår 2020.