Crown Seafoods, som for nyligt gik konkurs, producerer rejer. (Arkivfoto) Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Tidligere laksebaron får kontrol over rejefabrik

26. apr, 16:29
Kent Jensen overtager ejerskabet af rejeproducenten Crown Seafood, som forleden indgav en begæring om konkurs.

Selvom det ikke er mange dage siden, at erhvervsmanden Kent Jensen som hovedaktionær gik konkurs med Crown Seafood, er han nu tilbage i en rolle som eneejer og administrerende direktør for reje-virksomheden, skriver JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: Minister om afdød kræftpatient - "Det gør mig utrolig ondt"

Skibets nye kaptajn forklarer, at han er i fuld sving med at trimme Crown Seafood, der dog stort set har den samme besætning som inden konkursen.   

- Vi kan med glæde konstatere, at der er godt gang i fabrikken, og salget er for opadgående – der er åbninger på vej både i Frankrig, Italien og Tyskland, udtaler han til JydskeVestkysten. 

Erhvervsmanden fastslår ved samme lejlighed, at han fremadrettet ser gode forretningsmæssige perspektiver for virksomheden.

- Og hvis det modsatte skulle vise sig hen over sommeren/efteråret, at det ikke er muligt, vil det blive driftstandset og alle nye leverandører vil 100 procent få deres tilgodehavende, udtaler Kent Jensen.

Han er i øvrigt tidligere kendt som laksebaron, fordi han havde stor succes med forarbejdning og salg af laks med virksomhederne J.P. Salmon og Vega Salmon. Sammen med de øvrige kreditorer, som inden konkursen har ydet lån til Crown Seafood, står han dog til et tab på 6,5 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Dansk topchef under mistanke