Thor P. irettesætter Vild med dansJensen

25. nov 2010, 12:16
Venstrerebel blev ignoreret af Kristian Jensen på dagens gruppemøde

Venstre-rebellen Marion Pedersen blev hårdt og brutalt fejet af bordet, da hun på dagens gruppemøde forklarede, hvorfor hun havde truet med at stemme nej til finansloven.

Støttet af en fem sider lang redegørelse gjorde hun rede for, hvorfor hun var gået ud i offentligheden. Hun havde først prøvet internt - i følge Avisen.dk's kilder skrev hun et brev til gruppeformand Kristian Jensen den 10. november, hvor hun fortalte, at hun ville tage forbehold overfor den nye lov om skrotning af biler.

Hun fik aldrig noget svar og det er ikke blevet nævnt i gruppeværelset før i dag, hvor Marion Pedersen selv tog det op.

Her gjorde hun ham klart, at hun ville tage forbehold.

Men Marion Pedersens forklaring gjorde, i følge Avisen.dk's kilder, i

Iskold

Men Kristian Jensen, kendt som "Vild med dans"-Jensen, var i følge flere kilder i gruppen, som Avisen.dk har talt med, iskold overfor Marion Pedersens forklaring.

Hun fik blot at vide, at man ikke stemmer imod finansloven og at gruppeformanden havde noteret sig, at hun havde udtalt sig 'forskellige steder.'

Der blev helt stille i gruppeværelset, da Jensen havde afleveret sin meget korte svada og først lidt senere på gruppemødet blev sagen nævnt igen.

Det skete, da Venstres nestor, folketingsformand Thor Pedersen tog ordet og imellem en masse andre ting kom ind på "sagen" Marion Pedersen uden direkte at nævne hende.

Lyt til kritikken

I følge Avisen.dk's kilder opfordrede Thor Pedersen Venstre-toppen til at tage mere seriøst og lytte til den kritik, der kommer af de enkelte lovforslag.

Venstre taber både medlemmer og mandater - en stor del af forklaringen kan findes i de mange love, der generer baglandet.

Det taler de bare helst ikke om i gruppen - og når de gør, efterfølges det ofte af skideballer fra enten Kristian Jensen, Peter Christensen, Claus Hjort Frederiksen og af og til statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Har selv et auto-værksted

Det har fået oprøret til at spire i Venstre-gruppen - senest, da den i vide kredse ukendte Marion Pedersen tirsdag truede med at stemme imod finansloven på forsiden af Berlingske Tidende.

Hun er utilfreds med, at biler kun skal være 65 procent skadet, før de skal skrottes - hvor de i dag skal være 75 procent skadede.

Det gør ondt ude på mekaniker-værkstederne - og det er netop her, Marion Pedersen kommer fra - sammen med sin mand, Henrik, driver hun Din Bilpartner på Amager.