20130723-173024-5-1920x1280we
En tur i Aldi endte med, at en nordsjællandsk lokalpolitiker fandt en pengepung proppet med kontanter. Arkivfoto. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Thomas tog i Aldi for at købe is: Spærrede øjnene op, da han kiggede ned

12. maj 2020, 17:50
En lokalpolitiker fra Nærum ville mellem to møder købe is til sin datter. Efter sit indkøb fandt han en pung på vejen, der havde så mange penge i, at han spærrede øjnene op.

I en pause mellem to møder i sidste uge besluttede Thomas Lesly Rasmussen sig for at forkæle sin 4-årige datter Linnea med en is i Vedbæk. Men han kom fra den nordsjællandske by med mere end blot en is.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen gifter sig med kendis

Da han kørte fra Vedbæk Station efter at have købt is i den lokale Aldi, fandt han nemlig en Gucci-pung på vejen, der havde et så stort kontantbeløb i sig, at han spærrede øjnene op. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Han stoppede en bus, der var på vej ud på vejen og samlede pungen op. Derefter kørte Thomas Lesly Rasmussen, der sidder i Rudersdal Kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet og er medlem af Byplanudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget og Bycenterudvalget, til et møde i Bycenterudvalget i Nærum Kommune.

- 10 minutter inde i mødet kigger jeg i pungen for at finde noget identifikation, og så opdager jeg, at der er monster mange penge i pungen. Min første tanke er, at jeg håber, at der ligger noget identifikation i pungen, så jeg kan finde ejeren, siger Thomas Lesly Rasmussen, der når at overveje, om han har fået fingrene i en pung med narkopenge.

Han finder frem til punges ejer, Pia Bargholz, og hun er naturligvis lykkelig for, at få sin pung og ikke mindst kontanterne igen. Flere af hendes veninder havde sagt, at hun godt kunne opgive at få pengene igen.

LÆS OGSÅ: Danskerne: Nej til mere hjemmearbejde

Thomas Lesly Rasmussen fortæller til den sjællandske avis, at han ikke overvejede at beholde pengene selv.