Telefonstorm mod DR efter lesbiske kommentarer

23. aug 2008
Anders Lund Madsen og De Sorte Spejdere kommenterede OLfinalen i synkronsvømning. Det gav telefonstorm mod DR,

ynkronsvømning er ikke en af de store idrætsgrene ved OL, men derfor fortjener udøverne - og seerne - ikke desto mindre at blive taget alvorligt.

Og det mener mange ikke at de gjorde, da Anders Lund Madsen og Anders Breinholt - også kendt som De Sorte Spejdere - lørdag formiddag havde fået opgaven med at kommentere OL-finalen i synkronsvømning.

De to kommentatorer tog ikke konkurrencen videre seriøst. De forskellige formationer, som de otte udøvere laver i vandet, fik ifølge spn.dk ord med på vejen som 'den velkendte lesbiske mølle', 'den vilde gorilla' og 'loch ness-øvelsen'.

Og for at krydre det hele opfandt Anders Lund Madsen og Anders Breinholt historier om deltagerne og de forskellige hold.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- De kommer ud af samme dna-suppe, lød det blandt andet, da det kinesiske hold marcherede ind i det olympiske svømmestadion, skriver spn.dk.

Men mens seerne altså rasede, så tog lederen af synkronsektionen under Dansk Svømmeunion, Sidsel Jørgensen, dækningen med et smil.

- Måske kunne jeg ønske, at De Sorte Spejdere brugte mere tid på at kommentere hvad der foregik i vandet. Men faktisk har vi selv brugt dem som kommentatorer ved de nordiske mesterskaber, siger Sidsel Jørgensen til spn.dk.

Det har ikke været muligt for spn.dk at få en kommentar fra DR Sporten, da afdelingen er optaget på telefonen.

faktaboks