Tatoverede sin hund og mistede sit job

8. mar 2014, 07:00
En amerikansk tatovør sagde sit job op efter at være blevet kritiseret massivt på sociale medier for at have tatoveret sin hund.

Tatovøren Alexander Avgerakis fra New York blev kritiseret massivt på de sociale medier, efter han tatoverede sin egen hund.

For få dage siden lagde Alexander et billede op på Instagram af sin bedøvede hund, efter han havde tatoveret den øverst på forbenet.

Hunden skulle opereres og var bedøvet i forvejen.

Nødt til at sige op

Men allerede dagen efter, billedet blev offentliggjort, var Alexander blevet så upopulær på de sociale medier, at han ikke længere ville arbejde i tatovørshoppen i bydelen Brooklyn.

Og den beslutning er ejeren af tatovørshoppen, Chris Torres, godt tilfreds med.

"Han er stoppet. Han sendte mig en sms i går om, at han ville holde lav profil i en periode. Det har jeg ikke noget imod. Han kan ikke vende tilbage her," fortæller Chris Torres til New York Post.

For efter Alexanders hunde-tattoo er shoppen blevet bestormet med opkald fra vrede kunder, fortæller ejeren. Nogle kom endda med dødstrusler.

Men Chris Torres forsvarer alligevel sin tidligere ansatte:

"Han er ikke ondskabsfuld, og han er ikke en dyrplager. Han hverken slår dyr eller binder dem fast ude i kulden. Han tænkte bare ikke så langt," siger han.