Talent 2008: Conni gift med postbudet på scenen

30. aug 2008
Dommere publikum og seere fik sig lidt af en overraskelse, da Talent 2008 fredag aften kunne byde på intet mindre end et frieri og et bryllup på scenen.

Talentet var måske ikke i top, men selvom Conni Dejgaard-Jensen, 44, i fredagens omgang af 'Talent 2008' blev sendt ud af dommerne, så var hun alligevel den af deltagerne, der gik fra scenen med den største gevinst.

Efter hendes optræden kom kæresten Gunnar, 49, nemlig op på scenen og friede. Og ikke nok med det. Gunnar havde også allieret sig med borgmesteren, der hurtigt fik viet parret fra Nord-Als.

Og Gunnars overraskelse var lige i øjet.

»Jeg elsker, når tingene er uforudsigelige og overraskende. Og Gunnar vidste jo godt på forhånd, at jeg gerne ville giftes med ham,« fortæller Conni, der selv friede til Gunnar 24. februar, hvor kvinderne ifølge traditionen gerne må fri til mændene på skudår. Conni fik et ja, men ville samtidig ikke giftes, før hun havde tabt 10 kilo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

»Så det er lidt pudsigt, at jeg ender med at blive gift uden at have tabt mig, iført kostume og med læbestift på tænderne og på næsen,« griner Conni højt.

Heldig telefonopringning

Conni og Gunnars noget utraditionelle bryllup, understreger da også blot deres lidt utraditionelle møde. De har kun været kærester i halvandet år, men har kendt hinanden i 18 år, da Gunnar var post hjemme ved Conni.

Conni havde været alene med sine tre børn i 12 år, mens Gunnar var blevet skilt fem år forinden. En nat drømte Conni pludselig, at Gunnar vinkede til hende, og en måned efter kom Conni ved en fejl til at trykke 9 istedet for 6 på telefonen og i den anden ende af røret var Gunnar.

»Vi endte med at snakke en time. Og siden da har vi været kærester,« fortæller Conni om det tilfældige, men alligevel skæbnesvangre opkald, der altså resulterede i et bryllup på tv i bedste sendetid.

»For to år siden fik jeg en blodprop i hjernen, og efter det besluttede jeg mig for, at jeg kun ville fokusere på det positive i livet. Og nu er der så sket det her, som jo er så livsbekræftende og dejligt,« fortæller Conni, der efter progranmmet blev optaget i juni, har fejret brylluppet i stor stil med en kæmpe havefest.

»Gunnar siger, han aldrig har haft det bedre, og sådan har jeg det også,« fortæller Conni lykkeligt.

faktaboks