Tager trusser på nu falder kriminaliteten

4. aug 2008
Den paparazzirelaterede kriminalitet i Los Angeles er faldet efter at Britney Spears har taget trusser på, Paris Hilton flyttet væk og Lindsay Lohan er blevet lesbisk.

Paris Hilton, Britney Spears og Lindsay Lohan får nu æren for at den paparazzi-relaterede kriminalitet i Los Angeles er faldet, skriver den norske netravis Seher.no.

Sådan her lød det fra politichefen i Los Angels (LA), Californien, da han i går holdt pressekonference.

- Hvis I har lagt mærke til det, så er der blevet mindre af denne type kriminalitet efter at Britney klædte sig på, Paris flyttede ud af byen og holdt op med at genere nogen, og Lindsay er blevet lesbisk, siger politichef William Bratton.

Paparazzi-fotograferne i LA er ikke bange for at genere de kendte og skabe farlige trafiksituationer at få det helt rigtige foto, der kan indbringe store summer. Det har fået juridisk rådgiver Dennis Zine til at foreslå retslige begrænsninger for, hvor tæt fotograferne må komme på stjernerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Men ifølge politichefen er det slet ikke nødvendigt. Stjernerne har selv ansvaret, mener han.

- Hvis de, der tiltrækker sig paparazzierne opfører sig, som vi forventer af hvem som helst, så løser det 90 procent af problemerne. Resten kan vi håndtere, siger William Bratton.

faktaboks