Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Tæt på bankerot: Nu tjener Peter 32 millioner om året

16. okt 2019
Selvom Peter Jørgensen har været tæt på den økonomiske afgrund, havde hans virksomhed Sports Connections sidste år et årsresultat på 32 mio. kr. De seneste 15 år har han nydt godt af sin eneret til at markedsføre og sælge de populære Skechers sneakers i hele Skandinavien.

Livet har ikke altid været en dans på roser for virksomhedsejer Peter Jørgensen. Bankerne havde smækket kassen i, mens lageret var fyldt op med usælgelige sko og støvler. Samtidig var hans virksomhed Sports Connections pengekasse næsten tom, skriver dr.dk.

LÆS OGSÅ: Millionkup på dansk sygehus: Anklages for tyverier for 13 millioner

- Det var faktisk så slemt, at min kone og jeg måtte sige til børnene, at vi ikke var sikre på, om vi kunne blive boende i vores hus, eller om vi måske skulle flytte i en lejlighed, siger Peter Jørgensen til DR. 

Men de seneste år er lykken vendt for Peter Jørgensen. Han har nemlig benyttet sig af eneretten til at markedsføre og sælge de populære Skechers sneakers i hele Skandinavien.

Og i dag er Skechers den næststørste leverandør af sko i Danmark - kun overgået af Ecco.

- Det har jo været helt vildt. Da vi åbnede vores første butik i 2013, blev jeg spurgt, hvor mange butikker vi kunne åbne i Norden. Der svarede jeg, at hvis vi kan få 10-12 butikker i drift, var det fantastisk godt. Nu har vi lige åbnet nummer 37, og vi har fem mere på vej. Det er virkelig gået ud over de vildeste fantasier, jeg havde på daværende tidspunkt, siger Peter Jørgensen til DR.    

I regnskabsåret 2018 havde Sports Connection et årsresultat på 32 mio. kr. 

LÆS OGSÅ: Ny chef for udskældt firma: Nu skal medarbejderne være stolte af gå på arbejde