Swingersex: Studierabat for studerende

28. aug 2008
I Ålborg og Valby kan studerende komme i sexklub til halv pris. Vi ved jo, at studerende ikke har mange penge, og langt de fleste af vores gæster er veluddannede folk, siger klubejeren.

Hvis du troede, at de fleste gæster i en swingerklub er halvgamle mennesker, der ikke længere er i stand til at score i byen, så kan du godt tro om. Hos swingerklubberne Scor.dk Loungerne i Ålborg og København får studerende 50 procent i rabat på medlemskab og halv pris i entre. Gennemsnitsalderen er 31 år.

»Vi har givet studerabat fra starten for at give studerende en mulighed for at komme i klubberne. Vi ved jo, at studerende ikke har mange penge, og langt de fleste af vores gæster er veluddannede folk,« siger Rene Kildegaard om sin investering i fremtidens gæster.

Han står bag de to lounger.

Klubdørene blev åbnet i 2001 og siden da, har ejeren kunne mærke en markant ændring i unges forhold til sex.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

»Holdningen til swingersex er blevet betydelig mere liberal. Unge i dag har et mere velordnet forhold til erotik. I dag bruger de en swingerklub til at få et one night stand under ordnede forhold i stedet for at gå på bar og ikke ane, hvem man slæber med hjem,« mener Rene Kildegaard.

Naboens datter

Hans klubber bliver også brugt som et neutralt mødested for potentielle kærestefolk, der har fundet hinanden på scoreportalen scor.dk.

»Mødet i swingerklubben giver begge parter en tryghed, fordi der er andre til stede, og det er mindre personligt end, hvis man skal mødes hjemme i den enes hjem,« fortæller lounge-ejeren.

Han er ikke i tvivl om, at engangsknaldet er mere populært end nogensinde før, men at nu skal det foregå på en organiseret måde. Også selvom man kun er på su.

Der findes ingen videnskabelige undersøgelser, der har afdækket unges forhold til swingerklubber, men journalist Erik Bork undersøgte grundigt swingermiljøet, da han skrev bogen 'Danmark under dynen'.

Han mener, at mange flere end er begyndt at 'swinge' indenfor de senere år.

»Det skyldes nok en generel samfundsudvikling, men også internettet og websider som scor.dk, hvor man med egne øjne kan se, at alle - lige fra naboens datter til overboens bedstemor - tør leve fantasierne ud på private billeder og film. Det giver inspiration til andre,« siger Erik Bork.

faktaboks