Svindel: Købte iPad fik flise

29. jan 2014, 07:00
Naive købere i San Francisco blev nødt til at bide i det sure æble og indse, at de var blevet snydt. Det viste sig, at deres nykøbte iPad var en flise. Nu er politiet på overarbejde.

Jobbet som politimand kan byde på lidt af hvert. Og lidt af hvert er, hvad et par gade-svindlere har solgt. Og det har fået San Francisco politi på overarbejde. De sælger falske iPads til naive købere. Det skriver SFGate.

På en shoppinggade i San Francisco står sælgere og tilbyder billig elektronik til de forbipasserende. Umiddelbart tyder alt på at være i orden. Men når boble-plasten kommer af, viser det sig, at hvad så ud til at være en iPad, i virkeligheden var en flise, skriver SFGate.

Snyderne udleverer sammen med ”produktet” både æsker og indpakning, som næsten er identisk med det originale. På flisen er tegnet et Apple-logo, og rundt om flisen, er den beskyttet af flamingo og pap.

Politiet har fået travlt. De beretter, at de har modtaget mange rapporter om svindlerene, der henvender sig til folk på gaden og tilbyder både iPads og fladskærms tv for meget lave priser.

De naive ofre betaler glædeligt adskillige 100 dollars, for hvad de tror er et godt køb. Men de ender med at komme hjem med fliser maskeret som iPads og store stykker træ i stedet for fladskærme, skriver SFGate.