Mohamad Abd Almonam er  flygtning og gymnasieelev

Valgkampen bliver gradvist mere og mere dramatisk og hektisk. Den 5. juni vil danskerne afgive deres stemme til folketingsvalget. 

Lars Løkke Rasmussen udgiver en bog med titlen Befrielsens Øjeblik midt i valgkampen, hvor han giver udtryk for, at han er åben overfor, at Venstre, Danmarks liberale parti, kan indgå i regering med Socialdemokratiet

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Det er en bombe, at han midt i valgkampen forsøger at forandre det politiske billede i Danmark til et helt andet billedet, end det vi har kendt i mange årtier. Det vil skubbe en masse partier væk fra indflydelsesområdet, og det vil kun lade de stærke partier afgøre politikken i landskabet.

Jeg synes, at det er et skridt i den rigtige retning, hvis partier som Nye Borgerlige og Stram Kurs som er placeret i den yderste højrefløj kommer til at få indflydelse efter valget. De vil gøre op med de grundlæggende ting, som Danmark er baseret på, og hvis Danmark vil være et godt velstående land både nationalt og globalt, så bliver vi nødt til at lægge afstand til de partier, der ønsker, at religionsfrihed ikke længere skal være en del af Danmarks værdier, og at Danmark skal træde ud af det internationale samarbejde.

Selv om jeg ikke ønsker, at Inger Støjberg og Lars Løkke Rasmussen fortsætter med at stå som regeringsfolk, så mener jeg alligevel, at de er bedre end Pernille Vermund og Rasmus Paludan.

Vi ved jo allesammen, at Lars Løkke Rasmussen ønsker at blive ved med at lede landet, og han går stadig til valg på at danne en blå regering og at indføre flere skattelettelser, men han mener også, at hvis Stram Kurs og Nye Borgerlige får indflydelse, så vil han ikke basere sin regering på deres mandater. Men han går stadig efter magten, og derfor ønsker han en SV-regering.

Der er en kolossal forskel på Venstre og Socialdemokratiet rent politisk, men vi skal huske på, at det er værdierne, der bringer os frem. Vi skal alle sammen være enige om en værdi, der binder os sammen for at kunne fortsætte med at føre en konstruktiv politik.

Vi skal blive enige om, at mennesket kan tro på, hvad det vil uden at blive hæmmet af andre mennesker, der tænker anderledes. Vi skal blive enige om, at vi skal inkludere alle befolkningsgrupper i stedet for at skubbe dem væk. Vi skal blive enige om, at vi er et lille land, der tilhører det internationale samfund, i stedet for at lukke os selv.

De her værdipolitiske ting skal skabe fundamentet for vores samfund.  Og derfor er det en god ide, at vi får en SV-regering, hvis Stram Kurs og Nye Borgerlige kommer i Folketinget. På den måde kan vi bevare vores frie værdier i stedet for at destruere dem.

Dette er et debatindlæg. Indlægget er ikke udtryk for A4 Nus holdning. Du er velkommen til i en sober tone at kommentere indlægget nedenfor. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected]

Dette er et debatindlæg. Indlægget er ikke udtryk for A4 Nus holdning. Du er velkommen til i en sober tone at kommentere indlægget nedenfor. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected].